Wie is Prolance

Prolance is een echte vakspecialist op het gebied van vloeren en zonwering, gevestigd in Schiedam. Al vanaf de oprichting in 1996 streven we er naar om het bedrijf en onze diensten in te richten naar de behoeften en wensen van onze klanten. Met zeer gewaardeerde klanten als de TU Delft, Erasmus Medisch Centrum en grote multinationals in de offshore sector als Jumbo Maritime en IHC Interior voelen wij ons bevoorrecht om hiervoor te mogen werken.

Voor iedere vraag hebben wij dé oplossing!

De kracht van Prolance is dat we voor elk project de juiste kennis in huis hebben. Hierdoor zijn we in de loop der jaren uitgegroeid tot een vaste en betrouwbare hoofdaannemer van renovatietrajecten in binnen- en buitenland in de profit- en non-profitsector. De groei van ons bedrijf is mede te danken aan ons vermogen om direct te anticiperen op de vraag van onze klanten. Dit komt omdat Prolance voornamelijk werkt met vaste medewerkers, die altijd inzetbaar zijn, ook op korte termijn, 's avonds en in het weekend.

Ontzorging van A tot Z

Bij Prolance staat service voorop. Dit betekent dat we u op alle gebieden willen én kunnen ondersteunen.  Vanaf het eerste moment nemen we u al het werk en verantwoordelijkheid uit handen. We komen met ideeën, inventariseren mogelijkheden en denken mee over alternatieven in de fasen van ontwerp tot uitvoering. In tegenstelling tot andere partijen houdt ons werk hier niet op. Wij komen na de uitvoering graag periodiek bij u terug om de vloer van optimale zorg te voorzien. Goede nazorg en onderhoud van de vloer zal zich altijd uit betalen in de vorm van besparing van tijd en geld!

Wij komen graag bij u over de vloer voor:

•             Sloopwerkzaamheden en verantwoord recyclen van oude en nieuwe vloerbedekking

•             Voorbewerken en egaliseren van ondervloeren

•             Applicatie van kunststof gietvloeren en rolcoatings

•             Levering en plaatsing van projecttapijt en -tegels

•             Hygiënische projectvloeren, o.a. marmoleum, pvc, LVT-stroken en rubber

•             Levering en montage van houten vloeren en laminaat

•             Advies en montage van project zonwering (binnen en buiten)

•             Levering en confectie van gordijn- en vitragestoffen

•             Schoonmaak en periodieke reiniging van vloeren en zonwering

•             Meubelstoffering van nieuwe en bestaande meubels

•             Onderhoud, service en reparatie van alle soorten vloerafwerking en zonwering

•             Advisering en plaatsing van wand-, rand- hoek en deurbescherming

Prolance is VCA gecertificeerd en voert een actief beleid op het gebied van milieu, duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).

PPI Keurmerk - kwaliteitswaarborg

Het PPI Keurmerk ondersteunt onze visie en waarborgt de hoge kwaliteit die wij leveren. Dit keurmerk wordt verstrekt door de Branche Vereniging Projectinrichting en garandeert de kwaliteit van de producten, diensten en processen die Prolance levert.