Visie en missie

Prolance staat voor service. We willen investeren in lange termijn relaties, wat inhoudt dat we onze klanten graag tevreden zien en vooral ook tevreden houden. De praktijk heeft ons geleerd dat we zuinig moeten zijn op onze opdrachtgevers. Het leveren van kwaliteit en duurzaamheid op een snelle en flexibele manier is ons streven. Dát is onze missie.

 

 

Kennis en vakmanschap

Binnen Prolance werken alleen vakmensen. Hierdoor kunt u altijd rekenen op de beste service. Onze medewerkers willen én kunnen vanuit hun eigen expertise meedenken in praktische en creatieve oplossingen, zowel op uitvoerend als financieel gebied. Dit gebeurt op basis van respect voor elkaar én de omgeving. Wat uiteindelijk de doorslag geeft in onze relatie en daarbij zorgt voor een milieuvriendelijke oplossing. Duurzaamheid loopt op alle fronten als een rode draad door ons bedrijf.

Afspraak is afspraak

Door onze manier van communiceren realiseren wij goede en snelle service naar de klant toe. In tegenstelling tot de meeste aannemers en leveranciers, verloopt onze communicatie door middel van vaste aanspreekpunten en korte lijnen waardoor de kwaliteit nooit ten koste gaat van de snelle en flexibele service. Het geeft ons juist een voorsprong op de concurrentie en de service die u verdient. Heldere en transpartante communicatie, zowel in offertes als gedurende uw project(en) mag u van ons eisen.