Scheepsvloeren

Prolance levert innovatieve scheepsvloeren 

Als het scheepsvloeren betreft, dan vaart Prolance al vele jaren de juiste koers. Of het nu gaat om vloeren voor cruiseschepen, binnenvaartschepen, exclusieve jachten of zeevrachtschepen. Als specialist in dit vakgebied leveren wij alle denkbare vloeren voor de scheepvaart. Scheepsvloeren hebben veel meer te verduren dan vloeren in een pand. Het (zoute) water, zware objecten en werkschoenen zorgen doorlopend voor een extra hoge belasting. Bovendien moeten de vloeren op schepen voldoen aan bijzonder strenge veiligheidseisen. Hierbij valt onder andere te denken aan brandvertraging, geluidsisolatie en vochtbestendigheid. 

Duurzame en functionele scheepsvloeren

Bij ons kunt u terecht voor alle typen ondervloeren, giet- en coatvloeren en voor vloerbekleding die speciaal bestemd is voor de scheepvaart. Bij al deze scheepsvloeren zijn de keuzes in de uitvoering bijna onbegrensd. Elke kleurstelling, gewenst patroon en afwerking kan bij onze vloeren worden toegepast. Voor de vloerbekleding kunt u kiezen uit tapijt, marmoleum, pvc en rubber. De vloer van een schip is een essentieel onderdeel van het interieur aan boord. Een scheepsvloer plaatsen is niet alleen een kwestie van maatwerk, maar de klus moet ook binnen afzienbare tijd geklaard worden. Want bij Prolance begrijpen wij maar al te goed dat uw schip weer zo snel mogelijk het ruime sop moet kunnen kiezen.

NEEM DIRECT CONTACT OP

Ook voor renovatieprojecten en verbouwingen

Bij alle door ons geleverde scheepsvloeren geldt, dat de kwaliteit en de voorbehandeling van de ondervloer het uiteindelijke gebruikscomfort bepalen. Daarom vertellen wij u graag nog veel meer over comfort, veiligheid en de nieuwste technische ontwikkelingen op het gebied van vloeren. Wij voeren alle werkzaamheden aan vloeren onder garantie uit, of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of verbouwingen. Al vele vaartuigen zijn door onze experts voorzien van veilige en onderhoudsvriendelijke scheepsvloeren. Wij staan voor u klaar om ook uw maritieme project snel en gedegen af te werken. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan, of laat u terugbellen door een van onze specialisten.