Scheepsvloer

Prolance scheepsvloer

Of het nu gaat om een cruiseschip, een binnenvaartschip of een zeevrachtschip, een scheepsvloer heeft het zwaar te verduren. Zon, (zout) water en andere elementen zijn één ding. Daarnaast wordt er op een schip veel gelopen, hard gewerkt en intensief geleefd. De vloer moet dus van uitzonderlijk goede kwaliteit zijn. Prolance heeft ervaring met alle facetten van scheepsbetimmering en scheepsinterieur. Wij leveren alle soorten giet- of coatvloeren voor uw schip.

Scheepsvloeren: een vak apart

Het maken van een scheepsvloer vereist vakmanschap. De kwaliteit van de ondervloer is cruciaal. Wij zorgen ervoor dat deze optimaal wordt voorbehandeld. Daarnaast spelen ook de veiligheids- en kwaliteitseisen een grote rol. Prolance beschikt over de juiste mensen die precies weten aan welke voorwaarden uw vloer moet voldoen. Bovendien werken we met producten die IMO en MED gecertificeerd zijn. Naast professioneel zijn we ook zeer flexibel: projecten uitvoeren in het buitenland is voor ons geen probleem.

NEEM DIRECT CONTACT OP

De voordelen van een Prolance scheepsvloer

Een vloer van Prolance is duurzaam, stabiel en onderhoudsvriendelijk. De giet- en coatvloeren zijn niet alleen ijzersterk, maar geven uw schip ook nog eens een luxe uitstraling. Desgewenst leveren wij ook op maat gemaakte vloerbedekking om uw vloer nog meer sfeer te geven. De mogelijkheden zijn daarbij legio: marmoleum, tapijt, pvc, alles kan.

Prolance biedt een volledig servicepakket

Bij het realiseren van een scheepsvloer komt veel kijken. Dat begint al bij de voorbereiding: de keuze van de vloer hangt van veel facetten af. Met de service van Prolance staat u er niet alleen voor. U kunt bij ons terecht voor advies, ontwerp en onderhoud. Een full-service pakket dus, waarmee u zeker bent van de beste kwaliteit. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze maritieme afdeling? Dan kunt u ons altijd even bellen of laten terugbellen. Wij staan u graag persoonlijk te woord. U kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen. Dit gaat snel en gemakkelijk via het contactformulier op onze site.