Nazorg & kwaliteitsborging

Prolance staat voor 100% achter de kwaliteit van de producten en diensten die zij levert. Dit wordt extra kracht bijgezet door de VCA-certificering, ons lidmaatschap bij de Branche Vereniging Projectinrichters - BVP.

Werken in een bestaande omgeving vraagt om de betrokkenheid van onze medewerkers en de klant. Wij werken volgens de huisregels en poortinstructies van onze opdrachtgevers en wij zorgen ervoor dat onze medewerkers werkplekken herkenbaar afzetten. Ook werken we uitsluitend met gekeurd gereedschap. Al onze medewerkers zijn VCA-gecertificeerd en in het bezit van persoonlijke beschermingsmiddelen, die noodzakelijk zijn om hun vak veilig te kunnen beoefenen.

Een vast aanspreekpunt en een vertrouwd team van vakkundige specialisten zorgen gezamenlijk voor het realiseren van mooie projecten. Zij zijn in staat om, in de soms grillige praktijk, creatieve oplossingen aan te dragen, zodat met de inzet van juiste middelen en materialen uw wensen in vervulling gaan.

Ons productassortiment is samengesteld uit producten gekozen op basis van kwaliteit en duurzaamheid. Onze leveranciers maken weloverwogen keuzes voor het zo milieuvriendelijk produceren, transporteren en recyclen van de door hen geleverde producten.

Innovatieve lijmtechnieken en machines dragen bij aan een gezonde werkomgeving van uw en onze medewerkers. Speciale HEPA filters in onze stofzuigers beperken het vrijkomen van fijnstof.
Schadelijke uitstoot van gassen beperken we door ons milieu vriendelijk wagenpark en de zeer emissie arme lijmen die we gebruiken.

Daarnaast zorgen wij ervoor dat er adviezen worden gegeven voor het dagelijks onderhoud van de zonwering en/of vloerbekleding. Deze adviezen zorgen ervoor dat het gebruiksgemak en –plezier, van de zonwering en/of vloerbekleding wordt verlengd. Daar waar gewenst kan dit verder worden aangevuld met extra service en onderhoud.

De producten die nodig zijn voor het dagelijks onderhoud kunnen door ons worden geleverd.