Werken bij Prolance

Werken bij Prolance doe je nooit alleen. We zijn een relatief klein bedrijf, met grote ambities. Dat betekent dat we van alle medewerkers inzet en betrokkenheid verwachten. Het gevolg is dat we niet alleen kwalitatief werk leveren, maar ook echt trots zijn op wat we realiseren. Naast een tevreden klant, is dit voor ons minstens zo belangrijk.

Sfeer en cultuur

Werken bij Prolance is – plat uitgedrukt – niet lullen, maar poetsen. Er heerst een informele sfeer en een hoge mate van verantwoordelijkheid. Zowel de projectleiders als directeur hebben zelf op de vloer gezeten en weten van de hoed en de rand. Dat communiceert wel zo gemakkelijk en creëert wederzijds respect. We werken hard en leggen een grote nadruk op het afleveren van kwaliteit. Klanttevredenheid staat hoog in ons vaandel.

Op de werkvloer heerst betrokkenheid en gezelligheid met werknemers die oog en oor voor elkaar hebben. Regelmatig gaan we met onze collega’s op stap naar een wedstrijd van Sparta Rotterdam met een hapje en een drankje. De verdeling tussen Sparta-aanhangers en Feyenoord-aanhangers is misschien niet helemaal in verhouding, maar zorgt voor een gezonde rivaliteit!

Ontwikkeling

Stil staan bij Prolance kan niet. Er is geen specifieke opleiding voor projectstoffeerder. Het is een praktijkvak en we scholen ons personeel bij wanneer nodig. De meeste medewerkers zijn al langere tijd bij ons in dienst en hebben certificaten gehaald bij diverse vaste leveranciers om op de juiste wijze de betreffende bedekking te kunnen en mogen leggen en zonwering te kunnen plaatsen.

Ook houden we meerdere malen per jaar een ‘’Toolbox meeting’’. Hierin bespreken we niet alleen diverse werkzaamheden en hun bijbehorende gereedschappen, maar ook het onderwerp ‘’veiligheid’’ in de breedste zin van het woord.

Openstaande vacatures

Klik hier om naar de openstaande vacatures te gaan.

Open sollicitatie

We staan altijd open voor goede projectstoffeerders en/of zonweringmonteurs. Bij voorkeur beschikt u over kennis en ervaring in beide, dus schroom niet uw CV naar ons op te sturen, ook al staan er momenteel geen relevante vacatures voor u bij. Ook kunt u zich als leerling altijd bij ons melden; we zijn een erkend leerbedrijf. U kunt uw gegevens e-mailen naar info@prolance.eu ter attentie van K. van der Kammen. U ontvangt van ons altijd een reactie.